Post | May 2021 | 2 min read

GET TO KNOW US: NINA

Written by Music Moves

GET TO KNOW US! Nina nam deel aan onze campagne video en zit in het jongeren panel van Enschede! Wij zijn benieuwd naar haar interesse en ervaringen met muziek en Music Moves.


Ff voorstellen, wie ben je en wat doe je?

Hi! Ik ben Nina en ik ben 22 jaar oud. Ik ben net afgestudeerd van de opleiding Social Work aan het Saxion in Enschede. Nu werk ik tijdelijk bij een BSO maar ben bezig met het vinden van een nieuwe baan! 


Wat betekent muziek voor jou?

Muziek heeft mijn hele leven al een grote rol gespeeld. Ik heb in koren gezeten en jaren lang gitaarles gehad. Ik speel dan ook nog steeds gitaar. Muziek kan mij tot rust brengen maar mij ook in een goede mood brengen. Elk moment van de dag dat ik muziek kan luisteren, grijp ik ook aan. 


Wat motiveert jou om je te verbinden aan Music Moves? 

Hoewel ik mijn opleiding Social Work erg leuk vond, miste ik de verbinding met het creatieve. Door mij aan te sluiten bij Music Moves voel ik de connectie met mijn creatieve kant. Ik wil ook meer uit deze kant van mij halen. Het geeft mij ook energie om met andere mensen met dezelfde creatieve mindset samen te werken!


Waarom moeten jongeren zich inschrijven voor Music Moves?

Het is een unieke kans om je horizon te verbreden! Nieuwe connecties en nieuwe kansen in deze gekke tijden is iets waar velen denk ik wel naar opzoek zijn. Jouw kwaliteiten kunnen een grote impact hebben en daarnaast verbind je je zo nog meer met mensen zoals jij! 


Wat is je favoriete track op dit moment

Mijn favourite artist ever is toch wel Mac Miller. De laatste tijd luister ik veel naar zijn track ‘In the Morning’ met Syd en Thundercat. Dit nummer heeft gewoon chille vibes die me in een good mood brengen. :)


Thanks voor je story Nina! 

Alle de favoriete tunes van onze ambassadeurs zijn te vinden in onze spotify playlist & geef een volg op onze Insta voor vele funky updates. 


Share Post