Post | May 2021 | 1 min read

GET TO KNOW US: ESRA

Written by Music Moves

GET TO KNOW US! Esra is deelnemer van ons landelijk panel en student aan de opleiding Social Work. We spraken met haar over muziek en Music Moves. Lees het hier!


Ff voorstellen, wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Esra Moss, ik ben 18 jaar en ik ben een student aan de opleiding Social Work! 


Wat betekent muziek voor jou?

Muziek betekend veel voor mij, vooral omdat het een uitlaatklep kan zijn voor mijn emoties en gevoelens, maar ook omdat ik eigenlijk niet zonder kan! Het kan mijn mood veranderen, me energiek maken, maar ook tot rust brengen. Daarnaast helpt het bij het dagdromen wat ik maar al te graag doe!


Wat motiveert jou om je te verbinden aan Music Moves? 

Toen er over Music Moves verteld werd tijdens de les was ik direct geïnteresseerd. Als je zelf van muziek en dansen houd, en ook nog eens passie hebt voor het helpen van mensen, past dit perfect. En daardoor ben ik erg benieuwd naar mijn inbreng en ervaringen bij Music Moves!


Waarom moeten jongeren zich inschrijven voor Music Moves?

Zoals ik al zei is het perfect voor mensen die houden van muziek en/of dansen, en die dit graag zouden willen combineren met het helpen van anderen! Daarnaast is de vibe perfect, past iedereen er wel bij en zal er genoeg te leren zijn, en ook heel veel te waarderen!


Wat is je favoriete track op dit moment

Op dit moment ga ik lekker op het nummer Confetti, van Little Mix ft. Saweetie!


Thanks voor je story Esra! 

Alle de favoriete tunes van onze ambassadeurs zijn te vinden in onze spotify playlist & geef een volg op onze Insta voor vele funky updates. 
Share Post